Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin to książka z której można dowiedzieć się, jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa.
W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
- informacje na temat urządzeń i dodatków
- dokładne wskazówki i rady profesjonalisty
- wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach
- porady pozwalające unikać błędów.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Tytuł: |
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin |
Autor: |
Gahm Bernhard |
Tłumaczenie: |
Mac Renata |
Wydawnictwo: |
Wydawnictwo Rea |
Język wydania: |
polski |
Język oryginału: |
niemiecki |
Liczba stron: |
136 |
Numer wydania: |
I |
Data premiery: |
2021-08-09 |
Rok wydania: |
2021 |
Forma: |
książka |
Wymiary produktu [mm]: |
237 x 12 x 167 |
Indeks: |
39073419 |
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|