PDF 24 Książki

Docer Doci Pdf – X

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin – Gahm Bernhard

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin to książka z której można dowiedzieć się,  jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa.
W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

  • informacje na temat urządzeń i dodatków
  • dokładne wskazówki i rady profesjonalisty
  • wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach
  • porady pozwalające unikać błędów.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł:
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Autor:

Gahm Bernhard

Tłumaczenie:
Mac Renata
Wydawnictwo:

Wydawnictwo Rea

Język wydania:
polski
Język oryginału:
niemiecki
Liczba stron:
136
Numer wydania:
I
Data premiery:
2021-08-09
Rok wydania:
2021
Forma:
książka
Wymiary produktu [mm]:
237 x 12 x 167
Indeks:
39073419

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *