Książki PDF za darmo

Darmowe ebooki do pobrania Docer Doci Pdf - X

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni – Prokopczuk Zbigniew

Książka z serii "Sekrety polskiej kuchni". Znajdziesz tu receptury  na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł:
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Seria:

Sekrety polskiej kuchni

Autor:

Prokopczuk Zbigniew

Wydawnictwo:

Wydawnictwo Olimp Media

Język wydania:
polski
Język oryginału:
polski
Liczba stron:
144
Numer wydania:
I
Data premiery:
2021-03-05
Forma:
książka
Wymiary produktu [mm]:
201 x 17 x 140
Indeks:
38232862

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobierz PDF", nastąpi przekierowanie automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto