Książka z serii "Sekrety polskiej kuchni". Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Tytuł: |
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni |
Seria: |
Sekrety polskiej kuchni |
Autor: |
Prokopczuk Zbigniew |
Wydawnictwo: |
Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: |
polski |
Język oryginału: |
polski |
Liczba stron: |
144 |
Numer wydania: |
I |
Data premiery: |
2021-03-05 |
Forma: |
książka |
Wymiary produktu [mm]: |
201 x 17 x 140 |
Indeks: |
38232862 |
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|