Nowe wydanie jednej z najpiękniejszych książek kulinarnych
Samar Khanafer zaprasza nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna – zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna – to właśnie kuchnia libańska. W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Tytuł: |
Hummus, za’atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie |
Autor: |
Khanafer Samar |
Wydawnictwo: |
Wydawnictwo Buchmann |
Język wydania: |
polski |
Język oryginału: |
polski |
Liczba stron: |
320 |
Numer wydania: |
II |
Data premiery: |
2016-10-26 |
Rok wydania: |
2016 |
Forma: |
książka |
Wymiary produktu [mm]: |
110 x 30 x 176 |
Indeks: |
20172206 |
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|