Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Tytuł: |
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania |
Autor: |
Bednarska Agnieszka |
Wydawnictwo: |
Wydawnictwo Pascal |
Język wydania: |
polski |
Język oryginału: |
polski |
Liczba stron: |
272 |
Numer wydania: |
I |
Data premiery: |
2021-09-29 |
Rok wydania: |
2021 |
Forma: |
książka |
Wymiary produktu [mm]: |
240 x 15 x 165 |
Indeks: |
39961136 |
Pobierz, klikając w dowolną reklamę na stronie |
---|