Książki PDF za darmo

Dobre darmowe ebooki do pobrania Docer Doci Pdf – X

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania – Bednarska Agnieszka

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!

Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?

Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!

Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł:
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor:

Bednarska Agnieszka

Wydawnictwo:

Wydawnictwo Pascal

Język wydania:
polski
Język oryginału:
polski
Liczba stron:
272
Numer wydania:
I
Data premiery:
2021-09-29
Rok wydania:
2021
Forma:
książka
Wymiary produktu [mm]:
240 x 15 x 165
Indeks:
39961136

Pobierz, klikając w dowolną reklamę na stronie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *