Książki PDF za darmo

Darmowe ebooki do pobrania Docer Doci Pdf - X

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb – Binder Egon

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem – pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł:
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Seria:

Zrób to sam

Autor:

Binder Egon

Tłumaczenie:
Grabowski Adam
Wydawnictwo:

Multico

Język wydania:
polski
Język oryginału:
niemiecki
Liczba stron:
118
Numer wydania:
I
Data premiery:
2006-01-01
Rok wydania:
2006
Forma:
książka
Wymiary produktu [mm]:
190 x 6 x 130
Indeks:
69427350

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PDF pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobierz PDF", nastąpi przekierowanie automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto